Krúžkovaný ležiak Zámecký máz sme vyrobili pri príležitosti otvorenia Zámku Svijany. Vychádza zo Svijanského mázu a inšpirovaný je starými receptúrami, podľa ktorých sa v minulom storočí varilo pivo zvážané pred zimou na neprístupné horské chaty. Hotové prefiltrované pivo opätovne kvasíme rozkvasenou mladinou, tzv. krúžkami, a necháme krátko rozkvasit v tanku, aby došlo k homogenizácii celej várky a pivo potom kvasilo rovnako vo všetkých sudoch. Po dvoch až troch dňoch ho stočíme do sudov a uskladníme v ležiackych pivniciach, kde pri teplote 2 ° C tri až štyri týždne znovu dokvasí. Takto pripravené krúžkované pivo potom putuje rovno k zákazníkom.
Plechovka 2 l
Sud KEG 30 l
KE, GA, MI, RV, SO, SN, TV, BJ, HE, KK, LE, ML, PP, PO, SB, SV, SL, SP, SK, VT
0948 590 141